Vuosikokous 2017

Julkaistu 11.1.2017

Tervetuloa vuosikokoukseen!

Pohjois-Suomen Sheltit ry:n sääntömääräinen vuosikokous pidetään sunnuntaina 19.2.2017 Martinniemen työväentalolla(osoite Martintie 7, Martinniemi) klo 12 alkaen. Äänioikeuden tarkistus klo 11:30-11:55. Kokouksessa käsitellään sääntömääräiset asiat, kuten edellisen vuoden tilinpäätös, talous- ja toimintasuunnitelma tulevalle kaudelle sekä valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.

Kokouksessa palkitaan vuoden 2016 Vuoden Sheltti-kilpailujen voittajat ja nimetään Vuoden Puuhasheltti 2016. Huom! Vuoden Sheltti-kilpailujen palkintoja ei postiteta jälkikäteen, joten varaudu noutamaan koirasi palkinnot tai valtuuta luottohenkilö tekemään se puolestasi, jos et itse pääse kokoukseen osallistumaan.

Suunnitellaan yhdessä mukavaa toimintaa rotumme parissa!

Kahvitarjoilu, tervetuloa!

terv. Pohjois-Suomen Sheltit ry:n hallitus

Huomio!

Vuosikokouksen jälkeen on Martinniemen työväentalolla eläinfysioterapeutti Mika Toivaisen luento aiheesta koiran lihashuollon perusteet. Luento on ILMAINEN kaikille yhdistyksen jäsenille, jotka osallistuvat vuosikokoukseen. Muille luennon hinta on 10euroa, käteismaksu paikan päällä, varaa tasaraha!

Luento alkaa klo 14. Ilmottautumiset luennolle sähköpostitse osoitteeseen pssheltit@gmail.com.