Talkoolaiset sivuerkkariin!

Julkaistu 17.8.2015

Tulevana viikonloppuna, 22.8., vietetään Shetlanninlammaskoirat ry:n sivuerikoisnäyttelyä Oulussa, Nallikarissa. Paikalle on tulossa toista sataa shelttiä ja kaipaisimme mukaan talkoolaisia.

Talkootarve olisi seuraavanlainen:

  • Perjantaina 21.8. - Näyttelypaikan pystytystalkoot klo 18 alkaen
  • Lauantaina 22.8. - Näyttelypaikan järjestelyt ja töiden jakaminen klo 8
Tulkaa siis paikalle ja tehdään yhdessä mahtava näyttely! Paikkahan on upea ja rantailua voi harrastaa siinä samassa, kun seurailee upeiden koirien rotunäyttelyä. Lisäksi talkoolaisillehan on luvassa aina ruoka ja juotavaa.  (Missä Nallikari on?)

Talkooilmoittautuminen on edelleen auki eli jos haluat hankkia niitä "kullanarvoisia" talkoopisteitä, että pääsisit tulevaisuudessa varmasti kursseillemme ja testeihin, ilmoittaudu sen kautta mukaan. Linkkihän oli: http://goo.gl/forms/XbkTWXzTn7.
 
Talkoolaisten yhteyshenkilönä toimii Henna Eklund (050 536 2381 / henna.eklund@me.com). Kysymykset ja tiedustelut voi soitella tai viestitellä siis Hennalle.

 
 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/pohjoiss/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0