Rallytoko-kurssi alkaa ma 10.8.2015 klo 18 - 19.30 Haukkukeitaalla

Julkaistu 20.7.2015

Pohjois-Suomen Sheltit ry järjestää jäsenistönsä toiveesta RALLYTOKO-kurssin - kestona 6 kertaa. Kurssin ajankohta on maanantaisin 10.8.15 alkaen klo 18 - 19.30 Haukkukeitaalla Ostyn toko-kentällä. Kouluttajaksi tulee Mari Jääskeläinen. Kurssin hinta on 36 euroa.

Kurssille ilmoittautuminen aloitetaan la 25.7.2015. Lähetä viestiä osoitteeseen puheenjohtaja@pohjoissuomensheltit.fi. Laita viestiin seuraavat tiedot:

  • Nimesi
  • Koirasi nimi ja ikä
  • Yhteystietosi (puh. ja email)
Saat maksutiedot vastauspostissa. Kun olet lähettänyt maksukuitin puheenjohtaja@pohjoissuomensheltit.fi osoitteeseen, vahvistat paikkasi. 

Mitä rallytoko on?


Rally-tokon on lajina tarkoitus sopia kaikille ihmisille ja kaikille koiraroduille ja sitä voi harrastaa myös pyörätuolilla liikkuen. Rally-toko on alokasluokassa vielä helppoa ja kynnys kisaamaan on tarkoituksella mahdollisimman matala. Ylemmissä luokissa riittää sitten haastetta tavoitteellisemmillekin ohjaajille ja kouluttajille. Laji sopii myös mainiosti yhteistyön ja kontaktin parantamiseen, iloiseen temppujen opettamiseen ja aktivointiin. Sitä on helppo harjoitella itsekseen myös kotona ja lenkkien ohessa. Agility- ja tokokoirille se tarjoaa hyvää fysiikkatreeniä etenkin ylemmissä luokissa, missä tehdään pyörähdyksiä eri suuntiin, takapään käyttöä, peruutusta ja seuraamista myös oikealla puolella. Eläköityvien agilitykoirien vanhuuspäivien iloksi se on myös mitä mainiointa aktivointia!

Lähde: http://www.rally-toko.fi/sivusto/

Rataesimerkkejä: http://www.rally-toko.fi/sivusto/rally-toko/kisaratoja.html

 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/pohjoiss/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0