Paimennusleiri Pellossa

Julkaistu 2.4.2018

Sari Säreistöniemi järjestää Pellossa Saajomannussa tänä kesänä 2 paimennusleiriä shetlanninlammaskoirille 26-27.5.18 ja 18-19.8.18. Pohjois-Suomen sheltit ry tukee järjestäjää tiedottamalla leireistä.

paimen.jpg

Leirimaksu on 140€/vkl tai 70€/päivä, josta puolet maksetaan Sarille varauksen yhteydessä tai viimeistään 1kk ennen leiriä. Sari tilittää sitten ne yhteisesti Minnalle, leirin pitäjälle. Loppumaksu annetaan leirillä leirin pitäjälle Minna Mäntyranta-Mustoselle  käteisenä. Leiri sisältää 2 kertaa päivässä koirille lampailla käyntiä joko aitauksessa tai metsäkuljetuksena.

Leirillä voi olla yötä joko teltassa, omalla asuntovaunulla/autolla tai käytössä on vanha omakotitalo joka maksaa 15€/yö. Talossa on sähköt, mutta ei juoksevaa vettä eikä sisävessaa. Vesi haetaan toisesta talosta ja ulkohuussi on pihalla. Rantasauna lämpiää lauantai-iltana.


Varaathan paikkasi mahdollisimman pian, koska paikkoja on rajoitetusti ja ne menevät todella nopeasti. Ilmoittautuminen on sitova ja vain lääkärintodistuksella onnistuu peruminen, toki voit myydä paikkasi seuraavalle. Leirille otetaan 9 koirakkoa ja muutama varapaikalle, jos tulee perumisia.


Tervetuloa Lappiin, luonnon keskelle nautiskelemaan perinteisestä paimentamisesta ja Lapin luonnosta! ❤️ Ilmoittautuminen minulle joko messengeriin kautta yv:na tai puhelimitse p. 0449708014

Terveisin: Sari Särestöniemi

 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/pohjoiss/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0