Nätö-treenejä sisähallissa!

Julkaistu 15.2.2013

Yhdistys on vuokrannut Oulun Seudun Kennel- ja Agilityseura KAS ry:ltä hallia näyttelytottumus- ja muita vapaita treenejä varten. Kevään osalta on vahvistettuna lauantait 23.2., 16.3., 30.3. ja 27.4 (klo 13-14). Ilmoitamme kevään mahdollisista lisävuoroista sekä syksyn aikatauluista myöhemmin!

Paikka on KAS:n Limingantullin halli, joka sijaitsee Limingantullin teollisuusalueella, Prisman takana Tyrnäväntiellä. Hallissa on keinonurmi. Yhdistyksellä ei ole vakuutusta jäsenistölle vuoroja varten.

Ajatuksena on, että varattuja vuoroja voidaan hyödyntää jäsenistön toivomalla tavalla. Vetäjät ovat vaihtuvia ja kiinnostuneet voivat ilmoittautua sihteerille sähköpostitse osoitteeseen pohjoissuomensheltit@gmail.com. Mikäli toisin ei ilmoiteta, pidetään vuoron aikana näyttelytottumustreenit.

Hallilla treenaaminen on jäsenistölle maksutonta. Ei-jäseniltä peritään maksu 2e (suoritettuna yhdistyksen tilille + kuittikopio).

Mikäli muiden alueiden jäsenet ovat kiinnostuneita omasta yhteisestä treenivuorosta, pyydetään heitä olemaan yhteydessä sihteerin!

 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/pohjoiss/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0