Kemi-Tornion yhteyshenkilö haussa

Julkaistu 28.4.2015

Pohjois-Suomen Sheltit ry haluaa tehostaa tällä kaudella toimintaansa ja näkyvyyttä koko pohjoisessa Suomessa. Tämän takia haemme nyt yhteyshenkilöä Kemi-Tornion alueelle. 

Yhteyshenkilö toimii ns. äänitorvena alueelta hallitukselle ja sitä kautta yhdistyksellemme. Tarkoituksena ei olisi rajoittaa kaikkea toimintaa Oulun alueelle, vaan haluaisimme yhteyshenkilömme kautta järjestää toimintaa myös alueilla, joilla shelttiharrastajia on paljon. Olisitko sinä halukas tällaiseen toimeen?

Yhteyshenkilön tulisi olla mielellään kasvattaja tai shelttiomistaja, joka on tietoinen alueensa harrastustoiminnasta. Lisäksi yhteyshenkilöllä tulisi olla innokkuutta toimia ja kehittää alueen shelttiharrastusmahdollisuuksia.

Yhteyshenkilöllä ei ole hallitusvastuuta. Yhdistys saattaa kuitenkin mahdollisesti pitää ylimääräisen vuosikokouksen, missä yhteyshenkilö voi tulla halutessaan mukaan hallitukseen varajäsenenä.

Olisiko alueella tarvetta järjestää shelttilenkkejä? Olisiko alueella tarvetta harrastusryhmille? Olisitko halukas järjestämään mätsäreitä tai muita koulutuksia alueella?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi puheenjohtaja Henna Eklundille (puheenjohtaja(at)pohjoissuomensheltit.fiviimeistään 9.5.2015. Tarkoituksena olisi päättää asia hallituksen kokouksessa 10.5.2015. Jos sinulla tuli kysyttävää, voit lähettää kysymykset puheenjohtajalle. 

 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/pohjoiss/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0