Hallitus tiedottaa 6/2015

Julkaistu 27.9.2015

Pohjois-Suomen Sheltit ry:n hallitus kokoontui lauantaina 26.9.2015. Hallitus kävi lävitse vuoden tapahtumia ja etenkin syksyn tapahtumia, jotka ovat onnistuneet loistavasti: sivuerikoisnäyttely, agilityviikonloppu, luonnetesti ja vielä lopuksi match show Kalakaverin kanssa.

Lisäksi kurssitoimintamme niin Oulussa kuin Rovaniemellä on saanut kiitosta. Rovaniemellä järjestettiin erillinen agilityn alkeiskurssi ja Oulussa rallytoko-kurssi on saanut paljon kehuja. Toimintamme on siis ollut hyvää ja monipuolista. 

Hallitus suunnitteli myös hieman ensi vuoden tapahtumia, mitä voisimme järjestää. Tässä muutama esimerkki:

  • Maastokurssi
  • Trimmauskurssi
  • Agilityviikonloppu
  • Toko- ja rallytokoviikonloppu
  • Kursseja Kemi-Torniossa ja Rovaniemellä tarpeen mukaan

Loppuvuoden tapahtumat

Loppuvuoden tärkein tapahtuma on vielä pitämättä eli pikkujoulut. Hallitus päätti, että sopiva ajankohta olisi su 29.11.2015. Siitä ilmoittelua seuraa pian, mutta merkatkaa päivä kalenteriinne.

Hallitus on myös kysellyt jalostustarkastukselle uutta ajankohtaa ja päätimme, että järjestäisimme sen vuoden 2016 tammi-helmikuussa. Järjestelyt on aloitettu Shetlanninlammaskoirat ry:n kanssa ja tuomareitakin on kyselty tapahtumaan. Siitä ilmoittelua myöhemmin.

Parannuksia tiedottamiseen

Hallitus päätti perustaa sähköpostilistan jäsenistölleen parantamaan tiedottamistaan erinäisistä tapahtumista ja koulutuksista. Lista on vapaaehtoinen ja jokaisella on mahdollisuus erota siitä heti, kun siltä tuntuu perinteisten sähköpostilistojen tapaan.

Seuraava hallituksen kokous

Seuraava hallituksen kokous pidetään su 24.1.2016. Esityslistalle lisättäviä asioita voi ilmoitella puheenjohtajalle. 

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Henna Eklund
puheenjohtaja(at)pohjoissuomensheltit.fi
puh. 050 536 2381

 

 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/pohjoiss/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0