Hallitus tiedottaa 5/2015

Julkaistu 28.8.2015

Pohjois-Suomen Sheltit ry:n hallitus harveni kahdella jäsenellä. Marjo Kuivala ja Pia Mäyrä jättivät hallituksen nyt elokuun lopulla. Harmillista, mutta ymmärrettävää.

Onneksi saimme valittua yhdistyksen ylimääräisessä kokouksessa kolme varajäsentä hallitukselle (Iinan, Jenniinan ja Maijun), joten emme ole päätösvallattomia laisinkaan. Toiminta siis jatkuu normaalisti. 

Toivoisinkin, että nyt, kun hallituksemme toimii ns. varajärjestelmän tuella, olisi jäsenistömme ihana ja tulisi mukaan järjestämään tapahtumiamme. Tarvitsemme teitä kovasti...

Kaipaamme kriittisesti apua seuraavissa tapahtumissamme:

  • Luonnetesti 12. - 13.9.2015 Haukiputaalla
    • Tarvitsemme paikalle kanttiiniin henkilöitä sekä liikennettä ohjaamaan muutaman henkilön. Muuten tarvetta ei ole, koska testipaikka olisi hyvä pitää ns. rauhallisena. Seuraamaan saa tulla testiä tietysti myös.
  • Match Show 20.9.2015 yhdessä Kalakaverin kanssa
    • Kalakaveri pitää avajaisensa 20.9., jonne me pääsimme pitämään Match Show'n. Tarvitsemme väkeä kanttiiniin, kehäsihteereiksi ja palkintotytöiksi/-pojiksi. Lisäksi toivoisin, että jäsenistömme kartuttaisi lähipiiristään ihmisiä, jotka voisivat antaa meille ns. tavaroita palkinnoiksi: kaikki käyttämätön koiratavara ja ihmistavara käy. Kaikki nurkissa lojuvat "turhat lemmikkiroinat" otamme vastaan. 

Ilmoittakaa halukkuudestanne puheenjohtaja Henna Eklundille (puheenjohtaja@pohjoissuomensheltit.fi) tai talkooilmoittautumisessa netissä: http://goo.gl/forms/49co0KovPt.

 
 

Warning: Unknown: open(/home/pohjoiss/public_html/files/tmp/sess_559t7dpql4thssb2t4b6kuhh35, O_RDWR) failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/pohjoiss/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0