Hallitus tiedottaa 4/2015

Julkaistu 25.8.2015

Pohjois-Suomen Sheltit ry:n kesä on ollut tapahtumia täynnä. Osa kursseista on mennyt juuri niin kuin on pitänyt - osallistujia on ollut, ja kouluttajakin on kursseille saatu. Osa kursseista on taas jouduttu perumaan vähäisen osallistujamäärän vuoksi. Se on aika tavallinen trendi. Jos aikaa ei ole, aikaa ei yhtäkkiä ilmesty.

Sivuerikoisnäyttely lauantaina 22.8.2015 Oulussa

Viime viikonloppuna Pohjois-Suomen Sheltit ry järjesti yhdessä Shetlanninlammaskoirat ry:n kanssa shetlanninlammaskoirien sivuerikoisnäyttelyn. Paikalle saapui luettelon mukaan 138 shelttiä. Näyttely järjestettiin Oulun Nallikarissa. Suuri kiitos järjestäjillä ja osallistujille koirineen - teitte näyttelystä todellakin upean ja onnistuneen! Näyttely keräsi paljon kiitos niin paikan kuin järjestelyidenkin puolesta! Tuomarit myös olivat hyvin tyytyväisiä näyttelyyn ja järjestelyihin.

Ylimääräinen kokous

Viime viikonloppuna, 22.8.2015, Pohjois-Suomen Sheltit ry järjesti ylimääräisen kokouksen, missä täydennettiin hallitusta varajäsenillä. Nyt hallitus toimii uusien sääntöjen mukaisesti. Varajäseniksi valittiin Iina Hautala, Jenniinen Sutinen ja Maiju Mertala

Loppusyksyn tapahtumat

Loppusyksy on täynnä tapahtumia. Edessä ovat vielä seuraavanlaiset tapahtumat:

  • Agilityviikonloppu 29. - 30.8.2015 (Vastuuhenkilöt: Iina Laurén ja Henna Eklund)
  • Luonnetesti 12. - 13.9.2015 (Vastuuhenkilöt: Henna Eklund ja Elise Eskelinen)
  • Match Show 20.9.2015 yhdessä Kalakaverin, tulevan Koirakaverin kanssa (Vastuuhenkilöt: Henna ja Petri Eklund)

Ainakin match show tarvitsee talkoolaisia, joten kaikki innokkaat sheltti-ihmiset mukaan järjestämään mahtava match show. Mätsärimme tehdään tosiaan yhteistyössä Kalakaverin - tulevan Koirakaverin - kanssa. Se on avajaispäivä, joten paikalle tulee varmasti porukkaa ja osallistujia. Ei jätetä tilaisuutta käyttämättä. Talkooilmoittautuminen osoitteessa: http://goo.gl/forms/49co0KovPt.

Muita hallituksen kuulumisia

Hallitus hakee edelleen yhteyshenkilöä Kemi-Tornion alueelle. Ehdotuksia otetaan vastaan ja paikkaa saa myös tiedustella. Puheenjohtaja mielellään kertoo asiasta lisää.

Seuraava hallituksen kokous pidetään kunnes pahin tapahtumasuma on ohitse. Esityslistalle lisättäviä asioita voi ilmoitella puheenjohtajalle. Lisäksi pyydän jäsenistöä ilmoittelemaan puheenjohtajalle seuraavia asioita:

  • Joulujuhlan tai riehan ajankohta ja paikkatoive?
  • Syksyn tapahtumista ideoita? Illanvietto tai yhteinen shelttitapahtuma? Onko kiinnostusta? Makkaranpaistolenkki? 

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Henna Eklund
puheenjohtaja(at)pohjoissuomensheltit.fi
puh. 050 536 2381 

 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/pohjoiss/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0