Hallitus tiedottaa 3/2015

Julkaistu 14.5.2015

Pohjois-Suomen Sheltit ry:n vastavalittu hallitus kokoontui sunnuntaina 10.5.2015. Kokouksessa päätettiin seuraavaa:

Hallituksen jäsenet ja toimenkuvat

Hallituksen toimet on jaettu seuraavasti:

  • Puheenjohtaja ja tiedotus - Henna Eklund 
  • Varapuheenjohtaja ja Rovaniemen yhteyshenkilö - Iina Laurén
  • Rahastonhoitaja ja sihteeri - Petri Eklund 
  • Muita hallituksen jäseniä ovat Hanna Pääkkönen, Henna Tapojärvi, Pia Mäyrä ja Marjo Kuivala.

Hallitus päätti olla jakamatta vastuualuita suoraan, vaan ne jaetaan mielenkiinnon mukaan. Tapahtumien yhteydessä kerrotaan aina yhteyshenkilö. Jos tulee kysyttävää tai toimintaehdotuksia mieleen, ne voi osoittaa suoraan puheenjohtaja Henna Eklundille. Hallituksen yhteystiedot löytyvät yhdistyksen www-sivuilta

Vuoden 2015 tapahtumat:

Vuoden isoimpia tapahtumia ovat sivuerikoisnäyttely 22.8. Nallikarissa, agilityviikonloppu 29. - 30.8. Animagi Areenalla (kouluttajana Iina Asunta) sekä luonnetesti 12. - 13.9. (ilmoittautumiset 15.8.) Haukiputaalla.

Muuta toimintaa yhdistyksessämme:

  • Rallytoko-kurssi järjestetään heinä-elokuussa, vetäjäksi on lupautunut Mari Jääskeläinen. Virallinen aikataulu varmistuu myöhemmin.
  • Maastokurssi shelteille järjestetään syksyllä, ilmoittautuminen avataan 17.5. klo 12 alkaen. Vastuuhenkilönä toimii Hanna Pääkkönen.
  • Muita lajeja, kuten paimennus, uinti, toko jne. järjestetään mahdollisuuksien mukaan. Seuratkaa ilmoittelua www-sivuillamme.
  • Makkaranpaistolenkkiä suunnitellaan kesän alkuun. Seuratkaa ilmoittelua www-sivuillamme.
  • Trimmauskurssi ja match show järjestetään syksyllä 8. - 9.8. Kurssin vetäjäksi ja match show'n tuomariksi on lupautunut Taru Ohtonen Helskon kennelistä. Tarkoituksena on opiskella trimmausta 8.8. ja harjoitella näyttelyitä 9.8. Erikoisnäyttelyt ovat tulossa, joten tämä on tuoreille sheltinomistajille oivallinen tilaisuus saada oppia varsinaiselta alan ammattilaiselta. Ilmoittelua asiasta myöhemmin, mutta merkatkaa päivät kalentereihinne!

Aluetoimintaa:

  • Rovaniemi: Yhdistys järjestää vakiovuoron kesäksi agilitytreeniä varten. Ilmoittelua tulee, kun asia vahvistuu. Seuratkaa www-sivujamme. Vastuuhenkilönä toimii Iina Laurén.

Näyttelytottumustreenejä ei järjestetä vähäisen osanoton vuoksi. Lisäksi jalostustarkastus peruuntui ja siirtyy mahdollisesti syksylle, koska Shetlanninlammaskoirat ry:n jalostustoimikunta ei pystynyt järjestämään tuomaria tarkastukseen.

Muut päätökset

Hallitus hakee yhteyshenkilöä Kemi-Tornion alueelle. Yhdistys lähtee kehittelemään talkoopistejärjestelmää ja päätös tehdään asiasta seuraavassa hallituksen kokouksessa.

Seuraava hallituksen kokous pidetään ma 15.6.2015. Esityslistalle lisättäviä asioita voi ilmoitella puheenjohtajalle. 

Lisätietoja:

Puheenjohtaja Henna Eklund
puheenjohtaja(at)pohjoissuomensheltit.fi
puh. 050 536 2381