Hallitus kokoontui 10.12.2012 ja tiedottaa jäsenistöä

Julkaistu 22.1.2013

Vuosikokous 17.2.2013. Hallituksen väki vaihtuu (puheenjohtaja sekä 4 uutta jäsentä, nykyisistä jatkaa kaksi) ja uusia innokkaita toivotaan mukaan tekemään päätöksiä ja osallistumaan toimintaan.

Vuoden Sheltti ja Vuoden Puuhasheltti kisa päättyy 31.12.2012. Muistakaa ilmoittautua kisaan!

Järjestämme vuonna 2013 kaksipäiväisen luonnetestin ensisijaisesti shelteille ja yhdistyksen jäsenille. Työtä on paljon ja etsimme innokkaita järjestäjiä luonnetestitoimikuntaan. Yhteyshenkilönä toimii Elise Eskelinen, jolta voi kysyä lisätietoa ja ilmoittautua mukaan talkooporukkaan (ei estä osallistumista luonnetestiin).

Yhdistys on edelleen logoton. Otamme vastaan ehdotuksia helmikuun 2013 loppuun asti. Valittu logo palkitaan!

Suunnitteilla bussireissu kevään erikoisnäyttelyyn Nurmijärvelle. Näyttely on 20.4. ja seuraavana päivänä shelttiaiheista ohjelmaa näyttelypaikalla. Lisätietoja antaa Aini Kaltakari. Lähinnä tarvitsemme tietoa, onko jäsenistöllä kiinnostusta yhden vai kahden päivän reissuun. (linkki erkkarin sivuille)

Hallitus kokoontuu seuraavan kerran lauantaina 26.1.2013.

 
 

Warning: Unknown: write failed: Disk quota exceeded (122) in Unknown on line 0

Warning: Unknown: Failed to write session data (files). Please verify that the current setting of session.save_path is correct (/home/pohjoiss/public_html/files/tmp) in Unknown on line 0